Mukavaa vappua!

On aika juoda simaa koko tulevan vuoden edestä, ja mussutella munkkeja enemmän kuin olisi sallittua. Onneksi näitä ruokasesonkeja on "vain" joka toinen kuukausi: uusi vuosi, laskiainen, runebergin päivä, pääsiäinen, vappu, juhannus, joulusesonki + ystävänpäivä, äitienpäivä, kesän grillisesonki ja mitä kaikkea. Eihän koko vuosi ole vain pelkkää herkuttelua? Hups.

 

Samalla on myös aika käynnistellä ensimmäistä lukija-arvontaani!

Jos et ole vielä mukana, kommentoi "Liity lukijoihini" -tekstin kommenttikenttään tai sähköpostiini [email protected] antaen samalla sähköpostiosoitteesi. Suoritan arvonnan 5.5.

-> http://islakahdenkesken.vuodatus.net/lue/2016/04/liity-lukijoihini

 

Annan lukijalahjan saajan mukaan, ettei vain miehelle menisi naisten hömpötyksiä ja naisille liian tylsää lahjaa! Mahtavaa päästä toteuttamaan hieman omaa luovuuttaan ja ilahduttaa saajaa kunnon paketilla, jes! Vinkkiä lahjoihin, kun saan teidän omista blogeistanne.

-Kuka tahansa on tervetullut osallistumaan!

vappu%20siili.jpg

Vappusiili. Anteeksi kuva, mutta jotenkin tämä on vain niin asiallinen tähän väliin eilisyön vappuhuutelujen jälkeen - ei ihan nukuttu kunnolla. Eikä varmaan tulla tulevana yönäkään nukkumaan. Heh! Suomalaiset heräävät nyt talviuniltaan!

Glada vappen!