Haluaisitko kehittää itseäsi parempaan suuntaan jollain elämän osa-alueella? Kuitenkin, pienet arkiset muutokset tuntuvat erittäin näennäisiltä ja pakotetuilta. Entä jos miettisit muutoksen luomaa eroa viikon sijaan 5 kuukauden tai jopa 5 vuoden näkökulmalla. Tällöin ymmärrät varmasti pienten hyvin tapojen summautumisen merkityksen!

Onko sinulla tavoitteita tai haaveita?

Herättelen niitä sinussa näillä kysymyksilläni niihin samalla omakohtaisesti itse vastaten.

thumbnail6.jpg

Missä olen hyvä?

...hmm, muiden ihmisten kuuntelemisessa ja piristämisessä, kirjoittamisessa, käsitöissä, musiikissa... Äärimmäisen huonossa arkihuumorissa. Olen myös hyvä unohtelemaan asioita ja tekemään arjesta omilla kommelluksilla ripauksen värikkäämpää (missä lompakko?).

Mitä tykkään tehdä mielelläni?

Liikkua ja liikkua, vaikkei aina todellakaan jaksaisikaan. Tutustua ihmisiin ja olla ihmisten kanssa heiltä oppien. Yllättää muita ihmisiä ja saada heidät hyvälle tuulelle. Tehdä töitä hullun lailla rehkien, ja levätä lahnan lailla laiskotellen sohvan nurkassa. Tehdä käsin mitä milloinkin mieleen juolahtaa.

Mitä toivoisin osaavani?

Ilmaista itseäni muille juuri minun näköisesti. Olevani rohkeampi. Elää terveellisemmin, puhuvani paremmin eri kieliä, laulavani siedettävämmin, kaikkea mahdollista!

Mitä olen valmis tekemään asian eteen?

Laulamaan suihkussa päivittäin, nooooouh. Kysymään suoraa palautetta itsestäni lähipiiriltäni. Kääriä hihat arkiaamusta lähtien.

Missä näen itseni nykyisellä arkirytmillä 15 vuoden päästä?

Peruspulleana perusleppoisessa arjessa perustyytymättömänä.

...entä silloin, jos ottaisin itseäni niskasta kiinni toteuttaen haaveitani?

Kirjoittamassa kolumnikokoelmaa julkaistavaksi vauhdikkaan onnellisessa arjessa.

Kuka on ihanneminäni 15 vuoden päästä?

Arjen supersankari. Ihminen, jolla on aina energiaa, aikaa ja positiivisuutta jaettavaksi muille asti. Pari marathonia juossut hyväkuntoinen, terve ja onnellinen ihminen täynnä iloa, riemua ja onnea. Superäiti ja -puoliso täynnä metelin täyteistä ja sotkuista arkea kolmen ison naperon + nelijalkaisen karvakasan kera (moppaa samalla hyvin lattiat). Ihminen, joka ei ota elämää liian vakavasti. Arki täynnä kaikkea mahdollista hyvää ja positiivista. Onni ja terveys käsi kädessä.

P.s.Voi ne puolimarathonitkin kyllä jättää juoksemattakin, vie liikaa vaivaa, jos en jaksakaan, mutkun en ehdikään. Eikus hetkinen.


Aletaanpas siis hommiin; jossittelut ja mutkuttelut heitetään nurkaan.

Mitä sinä haluat saada juuri tänään aikaiseksi tavoitteidesi eteen?

isla3.jpg

Inspiraatiota päivääsi!

Lyhyet aamulenkit alkakoon ruudun tällä puolen, hip hip huraa!