->    https://islakahdenkesken.blogspot.fi

TAI

Googlen hakusanoilla kahden kesken blogi

 

Blogi muuttaa Googlen blogialustalle Bloggeriin, sillä se toimii Vuodatusta monipuolisemmin ja varmemmin. Muun muassa kommentit eivät pääse katoilemaan, kuten ne ovat nyt tehneet.

Pyrin kirjoittamaan monipuolisia ja laadukkaita kolumneja jatkossa, tervetuloa lukemaan ja keskustelemaan!

coffee-cup-mug-cafe-large.jpg

 

Voimauttavia sanoja II

 

Usko, että kaikissa ongelmissa piilee jotain arvokasta. Ala sitten etsiä sitä.

Paina lujasti mieleesi menestyvä kuva itsestäsi, äläkä anna sen koskaan haalistua. Mielesi pyrkii kehittämään tämän kuvan.

Kun tyhjennät iltaisin taskusi, tyhjennä myös mielesi kaikista onnettomista ajatuksista, niin alat elpyä.

Omaksu se valoisa asenne,että jos hoidat työsi niin hyvin kuin osaat ja ajattelet ja toimit aina myönteisesti, runsaus ja yltäkylläisyys saapuvat elämääsi.

Kun sinua loukataan, tee heti samoin kuin loukattuasi sormesi. Pane vähän henkistä jodia kipeään kohtaan rukoilemalla rakkautta ja anteeksiantoa.

 

Lakkaa kuvittelemasta, että olet maailmaa hartioillasi kannatteleva Atlas. Maailma tulisi kyllä toimeen ilman sinuakin. Älä ota itseäsi liian vakavasti.

Keksit aina idean, kunhan vain ajattelet etkä hätäänny.

Suhtaudu aina tietyn varauksin siihen, mistä tiedotusvälineet kohisevat. Tämän päivän uutisissa ei ole välttämättä mitään uutta. Lähes kaikki on nähty jo moneen kertaan ennenkin.

Erikoistu "täysin mahdottoman" tekijäksi; sellaisten asioiden, joita "ei voi" tehdä.

Tulet sellaiseksi, kuin kuvittelet - hyväksi tai pahaksi, vahvaksi tai heikoksi, menestyväksi tai epäonnistuneeksi - joten koeta aina valita positiivinen vaihtoehto.

 

Onnenmurusia päivääsi! Nähdään jatkossakin!