->    https://islakahdenkesken.blogspot.fi    TAI Googlen hakusanoilla kahden kesken blogi


Jos kaikki pelkäävät kohdatessaan jotakin aivan uutta, ja silti niin moni käy siihen käsiksi pelostaan huolimatta, niin ilmeisesti pelko ei ole se varsinainen ongelma. Vaan meidän suhtautumisemme pelkoon (innostus tai lamaannus). Millaisella asenteella siis kohtaat haasteesi? Osaisitko tai haluaisitko ottaa positiivisemman suhtautumistavan asioihin?

Sisäisen voiman avulla ihminen tekee sen mitä hänen henkinen kasvunsa vaatii ja luo iloa ja tyydytystä elämäänsä. Se voima auttaa toimimaan ja rakastamaan - voima ja rakkaus kulkevatkin käsikädessä. Tunnistatko tämän piirteen itsessäsi?

Olen voimakas ja minua rakastetaan. Tätä suositellaan toistettavaksi 25 kertaa joka aamu, päivä ja ilta (huh!) oman sisäisen voiman kasvattamiseksi.

Enkelit lentävät, koska ottavat itsensä kevyesti! Ihminen pääseekin eroon valtavasta määrästä matkatavaraa opittuaan leikkimään elämällään sen sijaan, että yrittää taistella sitä vastaan. -Kenties sinäkin tunnet kuormaa selässäsi. Ei se mitään, niin lähes jokainen ihminen ympärilläsikin! Miksi siis enää välittää ylimääräisestä matkatavarasta?

Jokainen kerta, kun otat riskin, se vie sinua eteenpäin antaen sinulle lisää voimaa ja itsevarmuutta. Samalla muutat myös jotain arjessasi. Kohdatessasi pelottavia asioita voit aina tehdä valinnan muuttaa asioita ympäriltäsi paremmaksi, askel askeleelta - pelko pelolta.

Miten hienolta tämä kuulostaakaan! Ah.

Mitä sanot? Luovutaanko askel askeleelta peloistamme?

freedom-of-fear.jpg

Tiivistän teille USKALLA ELÄÄ - Pelossa on voimaa  -kirjaa, joka on kansainvälinen menestysteos. Kirja lupaa lukijan kestävän kaikki eteen tulevat asiat luettuaan kyseisen kirjan. Katsellaan siis tulevina viikkoina, mitä kirjalla onkaan meille tarjottavaksi! Odotan mielenkiinnolla...