Tiedäthän, miltä kauniin värikkäät räsymatot näyttävät. Kauniita materiaaleja, erilaisia värisävyjä ja miten mitä erilaisemmat värit tekevät kokonaisuudesta vain säihkyvämmän. Niin myös sinullakin - hyvien ja huonojen puoliesi kanssa.

rya031234.jpg

Persoonamme muodostuu usein erityiseksi erilaisten säröjen kautta. Niiden tilanteiden kautta, jotka vaativat meiltä erityistä rohkeutta ja vahvuutta olla omia itseämme. Lisäksi huonot puolemme, kuten pelkomme ja itsekriittisyytemme syväntävät värisävyjä vain entisestään. Näiden tummien värien sulautuessa yhteen kirkkaiden ja pehmeiden värisävyjen kanssa lopputulos on mitä uniikein - ja niin pirun inhimillinen

Miten ihanaa olisikaan kuvata itseään humoristisesti pilke silmäkulmassa myös niillä rehellisen aidoilla huonoilla puolillaan, kuin syvän tummina raitoina ihasteltavaksi katsojalleen. 

Juhlimme ja iloitsemme usein vahvuuksistamme ja kauniista puolistamme, ja hyvä niin. Mutta miettiessäsi, miten värikkään räsymaton itsestäsi kutoisitkaan. Tuumihan...

Miten ainutlaatuinen ja erityinen olet.

Suoraan sanottuna siis ne piirteet sinussa, joita niin mielelläsi peittelet muilta, tekevätkin sinusta ennennäkemättömän kauniin!

-Mietihän sitä!

 

P.s. Muistathan lukija-arvontani!